Over Trappers

Met Trappers stimuleren werkgevers hun medewerkers om vaker naar het werk te fietsen. Argumenten die zij aanhalen voor het inzetten van Trappers zijn heel divers, maar dit zijn de twee meest voorkomende redenen:

  1. Bij grote ziekenhuizen wordt Trappers vooral ingezet om parkeerplaatsen beschikbaar te houden voor patiënten en bezoekers.
  2. Voor de meeste werkgevers geldt dat zij vitaliteit van medewerkers langdurig willen stimuleren. Ook daarvoor is Trappers uitermate geschikt.

Trappers maakt onderdeel uit van NFP Groep. NFP Groep is in Nederland al 25 jaar de nummer één voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden (met belastingvoordeel). In 1995 zijn wij gestart met Nationale Fiets Projecten; daar komt ook de naam NFP Groep vandaan. De afgelopen jaren zijn nieuwe bedrijven en merken met een eigen DNA en gezicht opgericht en toegevoegd, zoals ook Trappers. Al onze diensten kunnen 'solo' worden ingezet voor aantrekkelijk werkgeverschap, maar kunnen vooral ook een goede aanvulling op elkaar zijn.