Hoe werkt Trappers?Registratie fietsdagen

De fiets van de medewerker wordt voorzien van een tag (zender). Bij de organisatie wordt een registratie-unit geplaatst. Deze tag zorgt ervoor dat alle fietsritten automatisch geregistreerd worden. Iedere keer dat uw werknemer op de fiets naar het werk komt, krijgt de medewerker automatisch een aantal waardepunten (Trappers) op het persoonlijke account bijgeschreven. De werkgever bepaalt zelf vooraf hoeveel Trappers de medewerkers per fietsrit of per gefietste kilometer ontvangen. De medewerker besteedt deze Trappers in de
Trappers webwinkel aan leuke artikelen, dagjes uit, korte reisjes of een donatie aan het goede doel.

De Trappers App

Voor kleinere organisaties of voor organisaties met meerdere locaties bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze speciale Trappers App. De App registreert het fietsgebruik vanaf het moment van vertrek tot aankomst op het werk. Net als bij het gebruik van de tag, krijgt de medewerker dagelijks automatisch Trappers bijgeschreven.

Onbelaste reiskostenvergoeding

Door de onbelaste reiskostenvergoeding in de vorm van Trappers uit te keren, mag u 2 Trappers per kilometer onbelast vergoeden (1 Trapper vertegenwoordigt 0,09). Wanneer u al reiskosten ad 0,19 per kilometer vergoedt, dan kunt u de kosten onderbrengen in de binnen de werkkostenregeling beschikbare vrije ruimte. Naast de onbelaste reiskostenvergoeding bestaat ook de onbenutte reiskostenvergoeding.

Vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan

Elk Trappersproject is maatwerk. De adviseur van Trappers kan u alles vertellen over de mogelijkheden voor w organisatie. Vraag hier informatie aan.