Hoe werkt Trappers?Registratie fietsdagen

Bij het inzetten van Trappers wordt het fietsgebruik van uw medewerkers gemeten met de Trappers-app. Deelnemers kunnen de app downloaden in de app-store. Nadat de deelnemer zich, via de werkgever, heeft aangemeld ontvangt de deelnemer per email de inlogcodes voor de app. Iedere keer dat uw werknemer op de fiets naar het werk komt, krijgt de medewerker automatisch een aantal waardepunten (Trappers) op het persoonlijke account bijgeschreven. De medewerkers die deelnemen aan Trappers bepalen zelf in de Trappers webwinkel waar hun beloning uit bestaat. U, als werkgever, bent geheel vrij om de hoogte van deze fietsbeloning te bepalen.

Trappers app - het gebruik

De app is ook privé te gebruiken

De app is tevens privé te gebruiken. Voor de privéritten worden geen Trappers toegekend, maar kan men wel zien hoeveel kilometer is gefietst en hoeveel kilocalorieën zijn verbrand. Dit zal stimuleren om privé ook vaker te gaan fietsen. Dat is goed voor de vitaliteit van uw medewerkers, goed voor het milieu en ook zeker goed voor uw organisatie!

Alternatief voor de app

Naast de app biedt Trappers tevens de mogelijkheid om de fietsdagen te registreren met een registratie-unit. Bij deze meetmethode worden de fietsen van de deelnemers voorzien van een tag (zendertje). Deze tag zorgt ervoor dat alle fietsritten automatisch geregistreerd worden.

Onbelaste reiskostenvergoeding

Door de onbelaste reiskostenvergoeding in de vorm van Trappers uit te keren, mag u 2 Trappers per kilometer onbelast vergoeden (1 Trapper vertegenwoordigt € 0,09). Wanneer u al reiskosten ad € 0,19 per kilometer vergoedt, dan kunt u de kosten onderbrengen in de – binnen de werkkostenregeling – beschikbare vrije ruimte. Naast de onbelaste reiskostenvergoeding bestaat ook de onbenutte reiskostenvergoeding.

Vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan

Elk Trappersproject is maatwerk. De adviseur van Trappers kan u alles vertellen over de mogelijkheden voor ùw organisatie. Vraag hier informatie aan.