Hoe werkt Trappers?


Uw fietsdagen worden geregistreerd door gebruik te maken van de Trappers-app. De app registreert het fietsgebruik van het moment van vertrek tot aankomst op uw werk. Er kan voor handmatig of automatisch gebruik van de app worden gekozen. De Trappers-app registreert naast de fietsritten ook de verbrandde kilocalorieën en de gereduceerde CO2 uitstoot. De app kan ook worden ingezet voor het registreren van privéritten zonder dat hiervoor Trappers worden toegekend. U heeft wel een smartphone nodig om de Trappers app te kunnen gebruiken.

Voor elke gefietste rit krijgt u een vooraf vastgesteld aantal Trappers. Dit kan een vast aantal Trappers per dag zijn, maar ook een aantal Trappers per kilometer. Hierover worden met uw werkgever afspraken gemaakt.

Trappers app - het gebruik

U bekijkt via de persoonlijke pagina 'Mijn Trappers' uw fietsdagen en gespaarde saldo. De gespaarde Trappers kunnen besteed worden in de Trappers webshop. U kunt onder andere kiezen uit het volledige assortiment van Coolblue, fietsartikelen, boeken, cadeaukaarten, dagjes uit en korte reisjes.