Fietsen is verdienen!

Waarom Trappers?
Fietsende werknemers leveren geld op: ze verliezen geen kostbare tijd in de file, bezetten geen peperdure parkeerplaatsen en zijn gezonder en productiever! Onderzoek van TNO (jan. 2009) heeft uitgewezen dat fietsende werknemers ruim één dag minder verzuimen. Het loont om het fietsgebruik binnen uw organisatie te stimuleren! Niet alleen uw onderneming profiteert, een goed fietsbeleid levert ook een bijdrage aan een beter milieu.

Wat is Trappers?
Fietsen naar het werk en daarvoor beloond worden, dát is het principe van Trappers. Het daadwerkelijke fietsgebruik wordt gemeten en direct omgezet in waardepunten, zogenaamde Trappers. Deze kunnen worden besteed in de webshop van Trappers. Bij dit belonings- en stimuleringssysteem kan gebruik worden gemaakt van de geldende fiscale reiskostenregeling voor woon-werkverkeer.

Hoe werkt Trappers?
De fiets van de medewerker wordt voorzien van een tag (zender). Bij de organisatie wordt een registratie-unit geplaatst. Elke woon-werkfietsrit wordt door de registratie-unit geregistreerd. Voor de fietsrit krijgt de medewerker een aantal Trappers. Het aantal Trappers wordt door uzelf vooraf bepaald.

Voor kleinere organisaties of voor organisaties met meerdere locaties bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze speciale Trappers App. De App registreert het fietsgebruik vanaf het moment van vertrek tot aankomst op het werk. 

Fietsen naar het werk is goed voor de vitaliteit van uw medewerkers, goed voor het milieu en ook zeker goed voor uw organisatie!

Fietsen naar het werk stimuleren met Trappers


Waarom fietsen belonen?

Uit diverse projecten binnen het programma Beter Benutten van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is gebleken dat het belonen van goed gedrag stimuleert om dit gedrag vast te houden. Uit het onderzoek van fietsstimuleringsprojecten binnen dit programma is naar voren gekomen dat spaarsystemen effectiever zijn dan geld ontvangen en dat sparen voor een gewild product de beste resultaten geeft.

Vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan
Elk Trappersproject is maatwerk. De adviseur van Trappers kan u alles vertellen over de mogelijkheden voor ùw organisatie.

NFP Groep
Trappers is onderdeel van de NFP Groep. Deze organisatie, bekend van Nationale Fiets Projecten, verzorgt de invoering van fietsplannen voor ruim 4.000 bedrijven en instellingen in heel Nederland. Met de komst van de werkkostenregeling (WKR) heeft zij haar dienstverlening uitgebreid met FiscFree®. FiscFree® is marktleider in het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een greep uit de catalogus

Boek 'Fresh & Light'
 
Apple iPad Pro 9,7 32GB
All-In Hotelvoucher Fletcher (2p)
 • All-In Hotelvoucher (2p)
 • FLETCHER Hotel Group
 • 1495 trappers 
 • Meer informatie
 
Batavus CNCTD

De voordelen van Trappers

 • Bevorderen van vitaliteit in het kader van duurzame inzetbaarheid
 • Daling van het ziekteverzuim
 • Verbetering van de bereikbaarheid
 • Vermindering parkeerproblemen
 • Bijdrage aan CO2-reductie
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 • Tevreden en productieve werknemers