Over Trappers


Fietsende werknemers leveren geld op: ze verliezen geen kostbare tijd in de file, bezetten geen peperdure parkeerplaatsen en zijn gezonder en productiever! Het loont om het fietsgebruik binnen uw organisatie te stimuleren! Niet alleen uw onderneming profiteert, ook aan een beter milieu levert een goed fietsbeleid een bijdrage.

Wat is Trappers?


Fietsen naar het werk en daarvoor beloond worden, dát is het principe van Trappers. Het daadwerkelijke fietsgebruik wordt gemeten en direct omgezet in waardepunten, Trappers, waarmee gespaard kan worden voor een beloning naar eigen keuze! Daarbij kan gebruik worden gemaakt van de geldende fiscale reiskostenregeling voor woon-werkverkeer.

Trappers is onderdeel van NFP Groep


Trappers is onderdeel van de NFP Groep. Deze organisatie, bekend van Nationale Fiets Projecten, verzorgt de invoering van fietsplannen voor ruim 4.000 bedrijven en instellingen in heel Nederland. Met de komst van de werkkostenregeling (WKR) heeft zij haar dienstverlening uitgebreid met FiscFree®. Deze online dienst is de slimste oplossing voor de WKR voor werkgevers.