Veelgestelde vragen


Deelname Trappers

Hoe kan ik mij aanmelden voor Trappers?

Wanneer jouw organisatie deelneemt aan Trappers kunt jij je via jouw werkgever aanmelden. Individuele fietsers kunnen niet meedoen aan Trappers. Via de klantenservice kun je natuurlijk altijd een informatiepakket voor jouw werkgever aanvragen!

Wat moet ik doen als ik mijn deelname wil beëindigen?

Beëindiging van deelname aan Trappers moet via de werkgever doorgeven worden. Daar moet ook de tag weer ingeleverd worden. Ook bij uitdiensttreding eindigt de deelname. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging en gespaarde Trappers kunnen nog tot 6 maanden na beëindiging van deelname besteed worden.

Mijn gegevens

Ik ben mijn wachtwoord kwijt.

Kies op het inlogscherm voor ‘Wachtwoord vergeten? Klik hier en vul jouw deelnemernummer in. We sturen dan een automatisch bericht met jouw inloggegevens naar het bij ons bekende e-mailadres. Lukt dit niet, of beschikt Trappers niet over het juiste e-mailadres, neem dan contact op met de Trappers Klantenservice.

Ik ben mijn deelnemernummer kwijt.

Stuur een e-mail met naam en adres naar de Trappers Klantenservice. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk een e-mail met jouw deelnemernummer en wachtwoord.

Wat doet Trappers met mijn gegevens?

Jouw gegevens zijn opgenomen in de administratie van Trappers. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Uiteraard geven we jouw naam- en adresgegevens door aan de partners die de bestellingen in de shop verzorgen.

Kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kunt je wachtwoord zelf wijzigen op de ‘Mijn Trappers’-pagina onder ‘Mijn Wachtwoord’. Bij ‘Mijn Gegevens’ kun je ook jouw overige gegevens controleren. Wijzigingen kunnen schriftelijk of per e-mail doorgeven worden aan de Klantenservice, wij passen dan je gegevens aan. Het deelnemernummer kan ook door de Trappersmedewerkers niet worden gewijzigd.

Hoe wordt de woonwerkafstand bepaald?

De woonwerkafstand wordt niet bepaald door Trappers, maar door jouw werkgever. Klopt de afstand niet, neem dan contact op met je werkgever.

Hoe meld ik mij aan/af voor de Nieuwsbrief?

Iedere deelnemer van Trappers ontvangt na aanmelding automatisch maandelijks de digitale Trappers nieuwsbrief met daarin Trappersnieuws. Is jouw e-mailadres niet bekend bij Trappers en wil je wel graag de Trappers nieuwsbrief ontvangen, neem dan contact op met de Trappers Klantenservice. Je ontvangt na aanmelding de eerstvolgende nieuwsbrief in jouw e-mailbox. Afmelden kan door in te loggen op ‘Mijn Trappers’. Bij ‘Mijn Gegevens’ verander je bij ‘Nieuwsbrief via mail?’ ‘Ja’ in ‘Nee’. Kies vervolgens voor ‘Bewaren’ en je ontvangt geen nieuwsbrief van Trappers meer.

Tags en registraties

Ik mis fietsdagen. Wat moet ik doen?

Wanneer de tag het niet meer doet, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Trappers Klantenservice. Wij zullen dan de tag vervangen. De tag wordt verstuurd aan de werkgever, die neemt contact met je op voor het maken van een afspraak om de tag te plaatsen. De oude tag ontvangen wij retour. Missen er fietsdagen door andere oorzaken, neem dan contact op met je werkgever, gemiste fietsdagen bijboeken doen wij alleen met toestemming van jouw werkgever.

Mijn fiets met tag is gestolen. Wat moet ik doen?

Stuur een kopie van de aangifte naar de Trappers Klantenservice, wij sturen dan een nieuwe tag op naar je werkgever. Je werkgever neemt contact met je op voor het maken van een afspraak om de tag te plaatsen.

Kun je met de tag een gestolen fiets opsporen?

Wanneer een gestolen fiets met een tag erop in de buurt is geweest van een registratie-unit kunnen wij dit zien, maar we kunnen een fiets niet volgen. Opsporen is dus helaas niet mogelijk.

Kan de tag op mijn nieuwe fiets worden gezet?

Daarvoor meld je je bij de werkgever, die heeft speciale bevestigingstape. Doe het niet zelf! Trappers is niet verantwoordelijk voor een tag die niet op de aangewezen manier op een fiets is bevestigd.

Wat doe ik met de tag als ik niet meer meedoe?

Als je je deelname aan Trappers stopzet, lever je de tag in bij je werkgever. Wij ontvangen de tag dan retour.

Bestellingen en assortiment

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden in principe binnen 10 werkdagen geleverd. Een enkele keer is een artikel niet meer voorradig en moet worden nabesteld. Mocht het onverhoopt zo zijn dat een artikel helemaal niet meer leverbaar is, dan nemen wij daarover contact met je op.

Waar en hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

Bestellingen worden op het bij ons bekende thuisadres geleverd door TNT Post. Wanneer de postbode tweemaal niemand thuis treft wordt er een afhaalbericht achtergelaten, waarmee de bestelling bij het postkantoor kan worden afgehaald.

Moet ik nog verzendkosten betalen?

Nee, alle kosten zijn in het bedrag in Trappers inbegrepen.

Artikel x kan ik op internet goedkoper krijgen.

Het is natuurlijk mogelijk dat een artikel uit de Trappers-shop ergens anders goedkoper is. Trappers werkt samen met een aantal vaste leveranciers die veelal uitgaan van adviesprijzen. Het is voor ons niet uitvoerbaar om voor ieder afzonderlijk artikel op zoek te gaan naar de goedkoopste aanbieding. Houd er verder rekening mee dat je bij internetaanbiedingen vaak nog extra verzend- en/of administratiekosten betaalt, de Trappersprijs is altijd een inclusiefprijs.

Waarom verdwijnen er soms artikelen uit het assortiment?

Jaarlijks stellen wij met de leverancier een nieuw assortiment samen. Veel artikelen blijven, maar het aanbod van de leverancier is niet ieder jaar hetzelfde. Soms werken zij met bepaalde aanbieders niet meer samen, of is een artikel niet meer leverbaar. Ook besluiten we soms een artikel niet meer aan te bieden, omdat het nauwelijks besteld wordt of teveel in prijs is gestegen. De speciale Thema-categorie in de shop krijgt iedere twee maanden een nieuwe inhoud, deze artikelen worden dus tijdelijk aangeboden. Dit geldt ook voor de DVD’s.

Zit er garantie op de artikelen?

Voor zover van toepassing zit er op de artikelen twee jaar garantie. De pakbon is het garantiebewijs, bewaar deze dus goed!

Kan ik ook bijbetalen?

Dat is helaas niet mogelijk.

Overige vragen

Waar kan ik terecht met een vraag/opmerking/klacht?

Met klachten over Trappers of bestellingen kun je bellen of mailen met de klantenservice. Het Trappersteam zal altijd proberen een goede oplossing te vinden. De Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer (0513) 68 10 51 of per email op .