Fietsen en beloond worden!

Fiets beloningssysteem voor werknemers

Fietsen naar het werk levert meer op dan ooit. Fietsen is niet alleen goed voor het milieu en je gezondheid. Maar als jouw werkgever Trappers aanbiedt, dan spaar je door te fietsen voor het complete assortiment van bol.com, boeken, fietsbonnen, hotelovernachtingen, entreebewijzen voor pretparken en veel meer. Benieuwd waar je allemaal voor kunt fietsen? Log in en neem eens een kijkje in de Trappersshop!

Hoe werkt Trappers?

Sparen via de registratie-unit of de speciale Trappers App

Mag jij deelnemen aan Trappers? Dan is het goed om te weten dat de registratie van de woon-werkritten op twee manieren kan plaatsvinden. De werkgever bepaalt op welke manier dat gebeurt. Gaat dit via de speciale Trappers App? Dan heb je hiervoor een smartphone nodig. Deze app is geschikt voor zowel Android als IOS en kan gedownload worden via:

Mijn Trappers

Op jouw persoonlijke 'Mijn Trappers' pagina kun je dagelijks zien hoeveel Trappers je al bij elkaar hebt gefietst. Daar kun je ook jouw gespaarde Trappers omwisselen voor één van de vele leuke cadeaus!

Heb je vragen over je deelname aan Trappers? Dan hebben wij een uitgebreide FAQ voor je samengesteld. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Vul dit formulier in of bel ons op telefoonnummer (0513) 68 10 51. Wij helpen je graag!