Over Trappers

Trappers is hét positieve fietsstimuleringssysteem voor organisaties in heel Nederland. Vanuit de gedachte dat werkgevers met een fietsplan wel de aanschaf voor een fiscaal vriendelijke fiets regelen, maar niet het gebruik ervan, is Trappers ontstaan. De implementatie van Trappers in organisaties zorgt dat voor een positieve stimulans om vaker de fiets naar het werk te fietsen. Onderzoeken laten ook zien dat medewerkers vaker bereid zijn om de fiets te nemen als daar een beloning tegenover staat.

Trappers onderdeel van NFP Groep

Trappers maakt onderdeel uit van NFP Groep, samen met NFP Fietslease en FiscFree®. Je hebt alle fietsregelingen onder één dak.

NFP Groep is in Nederland al 25 jaar de nummer één in het aanbieden van fiscale fietsregelingen als extra secundaire arbeidsvoorwaarden. In 1995 zijn wij gestart met Nationale Fiets Projecten; daar komt ook de naam NFP Groep vandaan. De afgelopen jaren zijn nieuwe bedrijven en merken met een eigen DNA en gezicht opgericht en toegevoegd, zoals ook Trappers. Al onze diensten kunnen 'solo' worden ingezet voor aantrekkelijk werkgeverschap, maar kunnen vooral ook een goede aanvulling op elkaar zijn.

Logo NFP Groep
Logo Nationale Fiets Projecten
Logo NFP Fietslease
Trappers