Transformeer het fietsgebruik van medewerkers

Trappers Man Op Fiets Voor Kantoren
Medewerkers Op De Fiets Naar Het Werk

Hét positieve fietsstimuleringssysteem

Fietsen naar het werk en daarvoor worden beloond. Dát is het principe van Trappers! Het daadwerkelijke fietsgebruik van medewerkers wordt gemeten en direct omgezet in waardepunten, zogenaamde Trappers. Met deze Trappers kunnen medewerkers sparen voor leuke cadeaus in de Trappersshop. De shop beschikt over een breed assortiment aan leuke artikelen, nachtjes weg of cadeaukaarten van diverse aanbieders.

Voordelen van Trappers

Daling Ziekteverzuim

Daling ziekteverzuim

Het loont om fietsgebruik binnen jouw organisatie te stimuleren. Onderzoek heeft uitgewezen dat fietsende werknemers ruim één dag per jaar minder verzuimen.

Vitaliteit

Vitaliteit


Fietsen bevordert de vitaliteit en daardoor ook duurzame inzetbaarheid. Met Trappers investeer je in je medewerkers zodat zij langer productief, gezond, gemotiveerd en betrokken blijven.

Filevrij

Filevrij


Een fietsende medewerker staat niet in de file en begint op tijd, energiek en uitgerust aan zijn of haar werkdag.

Stap1

Parkeren

Hoe meer werknemers met de fiets komen hoe minder parkeerplaatsen nodig zijn. De parkeerplaatsen zijn dan beschikbaar voor klanten, bezoekers en werknemers die te ver weg wonen om op de fiets te komen.

Minder Co2

CO2-reductie

Fietsende medewerkers dragen aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Belangrijk nu de overheid in 2030 een forse CO2-reductie wil realiseren. Werkgevers met meer dan 100 medewerkers zijn vanaf 2024 verplicht de mobiliteit te registeren van al hun medewerkers. 

Tevreden Medewerkers

Tevreden medewerkers

Trappers wordt door deelnemers zeer gewaardeerd als vervanging of aanvulling op reiskostenvergoeding

Hoe worden woon-werkfietsritten geregistreerd?

  • De woon-werkfietsritten van medewerkers worden geregistreerd door een tag (zender) op de fiets of onze speciale Trappers App.
  • De tag op de fiets maakt draadloos contact met een registratie-unit bij het bedrijf zodra de deelnemer op het werk arriveert. De App registreert het fietsgebruik vanaf het moment van vertrek tot aankomst op het werk. 
  • Vooraf bepaalt de werkgever het aantal Trappers per gefietste kilometer of per woonwerk-fietsrit.
  • Bij aankomst op het werk ontvangt de medewerker direct de beloning (Trappers) in een persoonlijk account.
  • Deze Trappers wisselen medewerkers in voor leuke artikelen, dagjes uit of een cadeaukaart van diverse aanbieders in onze speciale Trappersshop.

Referenties

De volgende bedrijven en organisaties hebben Trappers reeds ingezet