Fietsen en beloond worden!

Fiets jezelf gelukkig!

De kranten staan er vol van. We moeten meer bewegen en meer naar buiten. Nodig om gezond te blijven en goed voor ons immuunsysteem. Als je naar je werk fietst kom je al snel aan je portie beweging per dag. En als jouw werkgever Trappers aanbiedt, dan spaar je met je fietsrit tegelijkertijd voor het complete assortiment van bol.com, de Bijenkorf, HEMA, boeken, hotelovernachtingen, entreebewijzen voor pretparken en nog veel meer. Wij noemen dat een win-win situatie!

Hoe werkt Trappers?

Sparen via de registratie-unit of de speciale Trappers App

Mag jij deelnemen aan Trappers? Dan is het goed om te weten dat de registratie van de woon-werkritten op twee manieren kan plaatsvinden. De werkgever bepaalt op welke manier dat gebeurt. Gaat dit via de speciale Trappers App? Dan heb je hiervoor een smartphone nodig. Deze app is geschikt voor zowel Android als IOS en kan gedownload worden via:

Mijn Trappers

Op jouw persoonlijke 'Mijn Trappers' pagina kun je dagelijks zien hoeveel Trappers je al bij elkaar hebt gefietst. Daar kun je ook jouw gespaarde Trappers omwisselen voor één van de vele leuke cadeaus!

Heb je vragen over je deelname aan Trappers? Dan hebben wij een uitgebreide FAQ voor je samengesteld.