Veelgestelde vragen

Ontdek hier alle antwoorden op je vragen

Trappers Man Op Fiets Voor Kantoren

Bestellingen

Wanneer wordt mijn bestelling uit de webshop geleverd?

Bestellingen worden in principe binnen 10 werkdagen geleverd. Een enkele keer is een artikel niet meer voorradig en moet worden nabesteld. Wij nemen contact met je op als een artikel niet binnen 10 werkdagen of helemaal niet meer leverbaar is.
Digitale cadeaukaarten ontvang je binnen 1 á 2 werkdagen via de e-mail.

Waar en hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

Bestellingen worden op het adres dat in je Trappersaccount staat afgeleverd door de bezorgingsdienst waarmee onze leverancier samenwerkt.

Sommige bestellingen, zoals cadeaukaarten, ontvang je via de e-mail. Dit staat in de tekst bij desbetreffende artikelen. Controleer daarom altijd vooraf of je e-mailadres in je Trappersaccount nog klopt. Soms wordt een e-mail door een spamfilter tegengehouden. Wij kunnen onze e-mails met cadeaucodes altijd opnieuw verzenden.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat moet ik doen?

Als je na 14 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen hebt, kun je contact opnemen de klantenservice van Trappers via klantenservice@trappers.net

Moet ik apart verzendkosten betalen?

Nee, alle verzendkosten zijn inbegrepen in het aantal Trappers.

Artikel x kan ik op internet goedkoper krijgen.

Het is natuurlijk mogelijk dat een artikel uit de Trappersshop ergens anders goedkoper is. Trappers werkt samen met een aantal vaste leveranciers die veelal uitgaan van adviesprijzen. Het is voor ons niet uitvoerbaar om voor ieder afzonderlijk artikel op zoek te gaan naar de goedkoopste aanbieding. De Trappersprijs is altijd een inclusief prijs.

Waarom verdwijnen er soms artikelen uit het assortiment?

In samenspraak met onze leverancier stellen wij een gevarieerd assortiment samen. Soms is een artikel niet meer leverbaar bij onze leverancier en verdwijnt het uit ons assortiment.

Zit er garantie op de artikelen?

Voor zover van toepassing zit er op de artikelen twee jaar garantie. De pakbon is het garantiebewijs, bewaar deze dus goed!

Kan ik ook met geld bijbetalen als ik te weinig Trappers heb?

Dat is helaas niet mogelijk.