“Trappers is voor ons een mooie oplossing om hieraan bij te dragen”

Fietsen En Beloond Worden Met Trappers
Antoni van Leeuwenhoek

Duurzaam op de fiets bij het Antoni van Leeuwenhoek

Antoni Van Leeuwenhoek Ziekenhuis Trappers

In 2018 heeft het AVL zich aangesloten bij Green Deal 2.0 Nederland op weg naar duurzame zorg. Het doel is om de verduurzaming in de zorgsector te versnellen door het belang van een integrale duurzame bedrijfsvoering in de zorg te agenderen. Het Antoni van Leeuwenhoek is hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Sinds de oprichting in 1913 combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met grensverleggend onderzoek.

 

Fietsstimulering in het kader van verduurzaming van het mobiliteitsbeleid

Fietsstimulering maakt deel uit van ons integraal mobiliteitsplan. Doel is de CO2 uitstoot van het AVL te verminderen. “Trappers is voor ons een mooie oplossing om hieraan bij te dragen” volgens Annemiek Strijker, Milieucoördinator bij het AVL.

De implementatie en communicatie van Trappers is soepel verlopen

De implementatie is erg goed verlopen. Trappers verzorgt alle stukken voor de communicatie en we ondervinden goede ondersteuning van de klantenservice van Trappers. We communiceren het project via het Intranet en via het informatiepakket voor nieuwe medewerkers. Het is zo ingeregeld dat men zich zelf kan aan- en afmelden via het HR Portal. Verder verloopt het contact vaak via de Trappers klantenservice. Oftewel op enkele uitzonderingen na wordt er dagelijks weinig tijd besteed aan Trappers.

Fietsstimulatie Antoni Van Leeuwenhoek

Enthousiast ontvangen door onze medewerkers

De reacties van onze medewerkers zijn zeer positief. Trappers is een extra stimulans om te fietsen. Voor de vaste fietsers is het een mooie toevoeging op hun vaste reiskostenvergoeding. Een leuke bijvangst is dat er ook beter gebruik gemaakt wordt van de fietsenstallingen gezien daar de registratiepunten van Trappers zitten!

Meer weten over Trappers?

Ben je nieuwsgierig naar wat Trappers als positief fietsstimuleringssysteem voor jouw organisatie kan betekenen? Ontdek het in ons Trappers informatiepakket. Vraag deze aan via onderstaande knop.