Met Trappers hebben we een mooi instrument in huis om onze medewerkers te stimuleren om regelmatig naar het werk te fietsen.

Fietsen En Beloond Worden Met Trappers
Rouveen Kaasspecialiteiten

Rouveen Kaasspecialiteiten trappen er in mei extra op los

Rouveen Kaasspecialiteiten

Al meer dan honderd jaar is Rouveen Kaasspecialiteiten meester in het maken van kaas. Duurzaamheid is bij dit bedrijf een belangrijk doel in alles wat ze doen. Of het nu gaat oom het maken van kaas of het woon-werk verkeer van hun medewerkers. “Onze veehouders zijn het hart van de coöperatie en hun koeien leveren kostbare melk: de belangrijkste grondstof voor het vervaardigen van kaas. Veehouders werken samen aan één doel: een steeds duurzamere veehouderij. Wij willen uiteraard ook meewerken aan meer duurzaamheid. Het stimuleren van fietsen naar het werk is in dit kader een logische vervolgstap”, aldus Klaas Kin,  Hoofd administratie van Rouveen Kaasspecialiteiten.” Dit laatste stimuleren zij op actieve wijze.

Medewerkers worden gemotiveerd om naar het werk te fietsen

“Medewerkers die binnen 10 kilometer van het werk wonen, ontvangen bij ons geen reiskostenvergoeding. Om ervoor te zorgen dat juist die medewerkers naar het werk fietsen, krijgen zij dubbele Trappers. Collega’s die verder dan 10 kilometer van het werk wonen, hebben we met Trappers over de streep getrokken. Zij fietsen gemiddeld één of twee dagen in de week!”

Medewerkers Op De Fiets Naar Het Werk

Jaarlijkse actie met Trappers in mei

Bij Rouveen Kaasspecialiteiten is het deze maand bovendien Fietsmaand. Iedereen ontvangt in mei dubbele Trappers voor hun woon-werkfietsrit. Door er een competitie-element aan toe te voegen, worden medewerkers uitgedaagd om zoveel mogelijk kilometers te maken. Aan het einde van de maand wordt het aantal gefietste kilometers gepubliceerd en vergeleken met de voorgaande jaren. “Met Trappers hebben we een mooi instrument in huis om onze medewerkers te stimuleren om regelmatig naar het werk te fietsen. Geen eenmalige campagne, maar een duurzaam stimuleringsprogramma dat goed aansluit bij onze doelstellingen. En met succes, want meer dan de helft van onze medewerkers doet mee aan Trappers!”

Wat kan Trappers voor jouw organisatie betekenen?

Ontdek het in ons Trappers informatiepakket. Vraag het aan via onderstaande knop. Wij helpen werkgevers om fietsen naar het werk (blijvend) te stimuleren.