Klanten

Benieuwd hoe onze klanten Trappers ervaren? Lees de succes verhalen.

Trappers Man Op Fiets Voor Kantoren

Klanten aan het woord

Kempenhaeghe

Met Trappers stimuleren we onze medewerkers om gezond bezig te zijn en vaker op de fiets naar het werk te gaan. Zo boosten we niet alleen hun vitaliteit, maar dragen we ook bij aan duurzame doelen zoals het verminderen van de CO2-uitstoot.

Shimano

Naast trainingen, gezondheidschecks en gezonde voeding op de werkvloer vormt Trappers een mooi onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Meedoen aan Trappers is gezond, brengt veel duurzame voordelen, en je hebt er als bedrijf eigenlijk geen omkijken naar.

DB Schenker

Met Trappers en het fietsplan van FiscFree® slaan we vier vliegen in één klap: we bevorderen de vitaliteit en motivatie van onze medewerkers, we geven blijk van goed werkgeverschap, we verkleinen onze ecologische voetafdruk én besparen op onze sociale lasten.

Rouveen Kaasspecialiteiten

Medewerkers die binnen 10 kilometer van het werk wonen, ontvangen bij ons geen reiskostenvergoeding. Om ervoor te zorgen dat juist die medewerkers naar het werk fietsen, krijgen zij dubbele Trappers.

Giant

Fred Koppers, senior office manager bij Giant, is vanaf de start van Trappers betrokken bij het project: “Deelname aan Trappers leverde zowel Giant als werkgever als alle medewerkers in vele opzichten een win-win situatie op”.

Antoni van Leeuwenhoek

Fietsstimulering maakt deel uit van het integraal mobiliteitsplan van het Antonie van Leeuwenhoek “Trappers is voor ons een mooie oplossing om hieraan bij te dragen”

Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam neemt een voortrekkersrol in de omslag naar duurzame energie. Het wil ‘duurzaam’ ook tot uiting laten komen in het eigen nieuwe mobiliteitsbeleid.

Ziekenhuis Nij Smellinghe

De keuze voor Trappers past bij Nij Smellinghe zowel in het programma Aandacht Werkt en als in dat van hun strategie voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Fietsen is bewegen in de buitenlucht en draagt zo bij aan ieders gezondheid.

Deze bedrijven en organisaties hebben Trappers reeds ingezet:

Meer weten over Trappers?

Ben je nieuwsgierig naar wat Trappers als positief fietsstimuleringssysteem voor jouw organisatie kan betekenen? Ontdek het in ons Trappers informatiepakket. Vraag deze aan via onderstaande knop.